Olemme muotoilijoita ja insinöörejä.

Agenda Helsinki on käyttäjälähtöinen suunnittelu- ja ohjelmistoyhtiö. Tiimimme koostuu muotoilijoista ja insinööreistä.

Digitaalista huippuosaamista.

Tarjoamme digitaalisiin palveluiden suunnittelun, toteutuksen, testauksen ja ylläpidon palveluita. Tiimimme koostuu muotoilijoista ja insinööreistä. Kehitämme jatkuvasti palveluitamme joilla takaamme asiakkaittemme verkkopalveluiden varmuuden ja laadun, ideasta ylläpitoon.

LUE LISÄÄ PALVELUISTAMME

Koodia Suomesta -logo
AAA-logo-2021-FI-transparent.png
agenda-ikonikuvitukset-25-4-2017-punainen-01-1-1024x1024.png
thomas-lefebvre-3950-unsplash.jpg

Ystävällistä asiantuntemusta.

Tavoitteenamme on olla Suomen käyttäjälähtöisin digiosaaja. Meille tärkeitä arvoja ovat avoimuus, rehellisyys ja läpinäkyvyys. Haluamme työskennellä ystävällisesti sekä keskenämme että asiakkaittamme kanssa. Meillä on ollut ilo työskennellä kaikenkokoisten yritysten, virastojen ja järjestöjen kanssa.

LUE LISÄÄ ASIAKKAISTAMME

Historia

Agenda Helsinki on vuonna 2014 perustettu työntekijöidensä sataprosenttisesti omistama osakeyhtiö, jonka toimialana on ohjelmistojen suunnittelu ja tuotanto. Joitakin kuluneiden vuosien kohokohtia ovat Helsingin kaupungin verkkopalvelun redesign (kahdesti), useita pörssilistautumisia, Helsingin opetusviraston opetussuunnitelman toteuttaminen digitaalisena palveluna, Enento.com pörssiyrityksen Group-sivusto sekä Seepsulan laaja digitalisointihanke.

Talo_Agenda_Aleksi12.jpg