Agenda Helsinki on digitaalinen suunnittelutoimisto.

Tarinamme

Agenda Helsinki on syntynyt tarpeesta yhdistää visuaalinen ja tekninen suunnittelu. Niinpä Agendan perustanut tiimi koostuu muotoilijoista ja insinööreistä – voisikin sanoa että meillä jokainen on vähintään hieman molempia.

Miksi valita yhteistyökumppaniksi Agenda?

Vakuuttavat referenssit

Referenssimme kertovat kokemuksesta sijoittajaviestinnän operaatioista, julkisen sektorin kaikille avoimista digitaalisista palveluista ja kansainvälisistä kampanjoista. Rererenssimme sekä todistavat osaamisemme että vahvistavat asiakkaidemme tyytyväisyyden.

Oikea osaaminen

Yhdistämme palvelumuotoilun, graafisen suunnittelun, verkkokehityksen ja digitaalisen markkinoinnin osaamisen paketiksi, joka on enemmän kuin osiensa summa. Suunnittelussa on mukana alusta asti sekä käyttökokemuksen että teknisen toteutuksen näkökulma.

Monipuolinen tiimi

Olemme muotoilijoita ja insinöörejä. Toimimme tiiviisti yhdessä, käytämme yhteisiä työkaluja ja tunnemme kollegoidemme osaamisalueet niin hyvin, että yhteistyö sujuu luontevasti.

Asiakastyytyväisyys ja huolenpito

Haluamme varmistaa että asiakas on jatkuvasti tyytyväinen, joten pidämme huolta että tekemämme palvelut ovat aina ajan tasalla. Tarjoamme asiakkaille jatkuvaa huolenpitoa ja tukea.

Tiimi

Ketterän tiimimme osaamisalueiden yhdistäminen on keinomme luoda erinomaisia tuloksia. Varmistamme että projektissa on mukana juuri oikean osaamisen ammattilaisia.

Olemme muotoilijoita ja insinöörejä.

“Se mitä erityisesti arvostin oli asenne työntekoon. Ylititte odotukset. “

Nina Härkönen

Chief of Marketing, Asiakastieto