Yhteistyö

Olemme tottuneet toimimaan yhteistyössä erilaisten yritysten kanssa sekä konsulttimallilla että tiiminä.

Luovat toimistot

Yhteistyön asetelma meidän ja mainos-, viestintä- ja muotoilutoimistojen kanssa on luonteva: Sisällöt ja art direction tulee kumppanilta, ui/ux ja tekninen toteutus meiltä. Sohovan tiimi on ollut mukana monissa erikokoisissa projekteissa tällä perusajatuksella, vaikka tarkka jako työstä ja vastuualueista usein vaihteleekin.

Tyypillisesti projektit ovat olleet erikokoisia verkkosivuja tai verkkokauppoja, jotka useimmiten ovat rakentuneet WordPress-sisällönhallinnan päälle. Teknisenä toimittajana meillä on erinomaiset valmiudet tehdä kaikki tarvittava räätälöinti ja integraatiot joita palvelu vaatii.

Asiakkaamme ovat arvostaneet meissä ketteryyttä ja tekijöidemme omistautuneisuutta. Usein yhteistyö onkin jatkunut luontevasti rinnakkain monitoimittajamallilla, jossa me ylläpidämme loppuasiakkaan verkkopalvelua ja kumppanimme sisältöjä ja brändiä.

reiluaenergiaa-800x600-768x576-1.jpg
thomas-lefebvre-3950-unsplash.jpg

Teknologiayritykset

Olemme myös tottuneita toimimaan osana teknologia- ja ohjelmistoalan alihankintaketjuja. Tällöin yhteistyö on useimmiten konsulttimallista, eli sopiva osaajamme asettuu osaksi tiimiä: joskus tiimiä koordinoi kumppanimme, toisinaan kyse voi olla monitoimittajamallista jossa kaikki tiimin jäseneet tulevat eri yrityksistä.

Olemme myös tottuneita malliin jossa kokonainen projekti tai asiakkuus ulkoistetaan meille, mikä voi usein olla järkevää kun kyse on kumppanimme kannalta ei-keskeisestä liiketoiminnasta. Tämä pätee esimerkiksi WordPress-palveluihin, joihin olemme yrityksenä vahvasti erikoistuneet.