WordPress -verkkopalveluiden suunnittelu, toteutus ja ylläpito

Tilaa asiantuntijaltamme ilmainen kartoitus siitä, sopiiko WordPress sinun yrityksesi tarpeisiin.

 

Miksi toteutamme useimmat asiakasprojektimme WordPress-julkaisualustalle?

WordPress -alustan monet hyödyt asiakkaalle tekevät siitä useimmiten lyömättömän valinnan. Tärkein valttimme toteuttajana on ensiluokkainen käyttökokemus.

1

Ensiluokkainen design

Räätälöimme sivut asiakkaan tarpeiden mukaiseksi, ja panostamme onnistuneeseen käyttökokemukseen, joka vahvistaa asiakkaan brändiä ja tuottaa yhteydenottoja. Ensiluokkainen käytettävyys ja visuaalinen viimeistely kuuluvat työtapoihimme.

2

Pienet ja suuret palvelut

Olemme toteuttaneet WordPress-projekteja pienistä start up -sivuista suuriin julkisen sektorin palveluihin. WordPress on äärimmäisen monipuolinen tekninen alusta, ja olemme tottuneet venyttämään sen rajoja entisestään.

3

Kustannustehokas projekti

Olemme kehittäneet oman WordPress-pohjamme, johon kuuluu useita parhaaksi todettuja lisäosia valmiina. Huippuunsa hiotun työprosessin ansiosta päivän työ tapahtuu tunnissa, ja pääsemme heti käsiksi itse asiaan – räätälöintiin asiakasta varten.

4

Vankka tekninen pohja

Käytämme vain hyviksi ja turvallisiksi todettuja WordPress-ratkaisuja. Huomioimme tietoturvan, hakukonelöydettävyyden ja eri selaimet. Responsiivisuus eli laiteriippumattomuus on aina lähtökohtamme.

5

Markkinoinnin sydän

Tiedämme, että vaikka verkkosivut ovatkin tärkein digitaalisen myynnin ja markkinoinnin kanava, ne eivät yksin riitä. Huomioimme tarvittavat integroinnit ja toiminnallisuudet, jotta asiakkaamme saavat verkkosivuistaan irti konkreettisia tuloksia.

6

Hiottu prosessi

Toteutamme kaikki projektimme pienestä suureen läpinäkyvällä työprosessilla ja ammattimaisella projektinhallinnalla. Hyvin suunnitellulla prosessilla saadaan projekteista kustannustehokkaita ja lopputuloksista ensiluokkaisia.

WordPress-ratkaisujamme

Helsingin digitaalinen opetussuunnitelma

E-OPS on yli 120 Helsingin koululle toteutettamamme digitaalinen työkalu. Sen käyttäjiä ovat opetussuunnitelmaa muokkaavat opettajat ja sitä lukevat muut sidosryhmät. Palvelun teknisenä alustana on WordPress.

ops.edu.hel.fi

project-pic
project-pic

Suomen Asiakastieto

Toteutimme Suomen Asiakastiedon sijoittajaviestinnän tärkeimmän kanavan erillisenä WordPress-sivustona. Sivustolla on useita toimivia pörssi-integraatioita, ja sen kautta julkaistaan säännöllisesti tiedotteita osana yrityksen sijoittajaviestintää.

investors.asiakastieto.fi

Seepsula

Seepsulan verkkosivut on toteutettu vahvistamaan yrityksen brändiä, mutta keskiössä on ollut myös sisällön muokkauksen helppous. Sivuston jatkokehitykseen kuuluu myös verkkokaupparatkaisu.

seepsula.fi

project-pic
project-pic

Orava Asuntorahasto

Orava Asuntorahaston verkkosivuston tärkein kohderyhmä ovat sijoittajat, ja sivun rooli onkin ennen kaikkea toimia sijoittajaviestinnän kanavana. 

oravaasuntorahasto.fi

Ilmainen kartoitus

Tilaa asiantuntijaltamme ilmainen kartoitus siitä, sopiiko WordPress sinun yrityksesi tarpeisiin.