Toteuta verkkosivut kanssamme.

 

Verkkosivut ovat yrityksen digitaalisen viestinnän ja markkinoinnin sydän. Olemme sinulle sopiva kumppani, kun kaipaat korkeatasoista ammattilaista, jolla on näkemystä siitä miten verkkosivut tuottavat sinulle mahdollisimman hyviä tuloksia. Olemme erityisen kokenut  WordPress-toteuttaja.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan tarpeistanne ja tavoitteistanne.

 

Valittuja referenssejä

project-pic

Seepsula.fi verkkokauppa

Toteutimme Seepsula.fi -verkkopalvelun laajan uudistuksen, joka kattoi täysin integroidun verkkokaupan sekä laajan sisällöntuotannon tuotekuvauksineen ja visualisointeineen.

Katso projektiesittely

Reilua energiaa -verkkolehti

Reilua energiaa on Energiaviraston julkaisema sidosryhmälehti, jonka digiversion teknisestä suunnittelusta ja toteutuksesta vastasimme.

Lue lisää

project-pic
project-pic

Asiakastiedon verkkosivut sijoittajille

Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet Asiakastiedon sijoittajaviestinnän tärkeimmän kanavan, investors.asiakastieto.fi -verkkopalvelun. Vastaamme palvelun ylläpidosta ja kehityksestä.

Katso projektiesittely

Näin toteutamme verkkosivut

Vaikka jokainen projekti onkin yksilöllinen, meillä on käytännössä testattu malli verkkosivuprojektin läpivientiin. Tässä on tiivistelmä siitä, miten lähtökohtaisti toteutamme verkkosivut tai verkkosivu-uudistuksen kanssanne.

Suunnittelu

Suunnitteluvaiheessa selvitämme kanssanne kenelle verkkosivut tehdään ja miksi. Näiden pohjalta luomme sivustolle rakenne- ja sisältösuunnitelman. Tähän vaiheeseen kuuluu myös käyttöliittymäsuunnittelu, ulkoasun suunnittelu ja verkkosivun teknisen toteutuksen määrittely.

project-pic
project-pic

Toteutus

Toteutusvaiheessa verkkosivustolle luodaan puitteet digitaalisessa kehitysympäristössä ja otetaan käyttöön sisällönhallintajärjestelmä (CMS), joka Agendan toteutuksissa on yleensä WordPress. Sivustolle myös rakennetaan toiminnallisuudet ja se integroidaan muihin tietolähteisiin sekä palveluihin. Seuraavaksi vuorossa on visuaalisen ilmeen toteutus aiemman suunnitelman pohjalta. Lopulta sivuston toiminta testataan, optimoidaan sekä syötetään tuotetut sisällöt.

Käyttöönotto

Julkaistaan verkkosivut oikeaan palvelinympäristöön ensin piilotettuna, jotta sivuston toiminta voidaan vielä kerran testata. Kun sivusto on testattu ja asiakkaalta on saatu lupa julkaisuun, verkkosivut muutetaan kaikille näkyväksi. Julkaisun jälkeen Agenda on vielä vähintään kaksi viikkoa tukena sivuston käyttöönotossa. Ohjeistuksen lisäksi voimme sovittaessa myös kouluttaa henkilöstönne uuden verkkosivuston käyttöön. Projektin jälkeen tarjoamme seurantatapaamista, jossa käydään läpi projektin onnistuminen ja näkyvät tulokset.

project-pic
project-pic

Huolenpito

Jotta verkkopalvelunne käyttö olisi mahdollisimman huoletonta, tarjoamme kattavaa huolenpitopalvelua, joka sisältää (laajuudesta riippuen) palvelun seurannan, sovellus- ja palvelinylläpidon, vianmäärityksen ja ongelmanratkaisun.

Muita harkittavia asioita

Sisältö

Voimme myös tarjota apua sisältösuunnitelman laatimiseen, sisällön konseptointiin ja tuottamiseen.

Käyttäjäpolut

Voimme toteuttaa projektin alussa läpikäynnin niihin käyttäjäpolkuihin, jotka määrittävät verkkosivujen käyttöä.

Käytettävyystestaus

Tarjoamme ammattimaista käytettävyystestausta, jolla voidaan validoida suunnitelmat ennen varsinaista toteutusta.

Analytiikka

Voimme suunnitella ja toteuttaa tarkkaa käyttäjädatan mittausta, jotta verkkosivujen tuloksellisuus varmistetaan.

Digimarkkinoinnin startti

Tarjoamme tärkeimpien digimarkkinoinnin työkalujen käyttöönottoa ja mainonnan aloitusta verkkosivujen julkaisun yhteyteen.

Hosting

Meillä on vakiintuneita hosting-kumppaneita. Suosimme tehokasta Amazon Web Services -ympäristöä.

Infografiikka ja kuvitukset

Pystymme tuottamaan projektin yhteydessä korkeatasoista kuvitusta ja infografiikkaa osaksi verkkosivujen sisältöä.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, niin keskustellaan tarkemmin tarpeistanne ja tavoitteistanne.