Verkkokauppa räätälöidysti & integroituna.

Suunnittelemme, toteutamme ja ylläpidämme verkkokauppoja mm. Magento ja Woocommerce -verkkokauppa-alustoille.

Palvelemme asiakkaitamme myös verkkokauppoihin liittyvissä tarpeissa: Kanssamme onnistuvat asiakaspolun suunnittelu, varsinaisen verkkokaupan suunnittelu ja toteutus, tarvittavat integraatiot ja palvelun turvallinen ylläpito. Saatamme olla teille sopiva kumppani erityisesti kun etsitte räätälöidyn, avoimeen lähdekoodiin perustuvan verkkokaupparatkaisun käyttöönottoa ja jatkuvaa kehitystä.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan tarpeistanne ja tavoitteistanne.

Verkkokaupan ratkaisut erilaisiin tarpeisiin

Markkinoilla on valtavasti erilaisia verkkokaupan malleja ja alustoja, ja verkkokauppaa suunnitellessa voi olla vaikeaa hahmottaa sopivinta ratkaisua omiin tarpeisiin.

Kevyimpiä vaihtoehtoja ovat kuukausimaksuun perustuvat alustat kuten Shopify, Wix, Squarespace tai suomalainen MyCashflow. Nämä on mahdollista ottaa käyttöön itsenäisesti vähäisin teknisin taidoin ja kustannuksin, ja niin kauan kuin alustan tarjoamat valmiit templaatit ja asetukset riittävät ne voivat olla loistava valinta esimerkiksi pienille yrityksille jotka vasta aloittavat verkkokauppatoimintaansa.

Avoimen lähdekoodin ratkaisuna Woocommerce on Agendan suosittelema ratkaisu monesti kun asiakas haluaa juuri omiin tarpeisiin räätälöitävää verkkokauppaa, joka pystyy skaalaamaan hyvinkin suureksi. Woocommerce on mahdollista ottaa käyttöön perusasetuksin hyvinkin vähäisillä teknisillä taidoilla. Räätälöinnissä ja teknisessä ylläpidossa kannattaa kuitenkin harkita asiantuntija-apua esimerkiksi meiltä.

Woocommerce

WooCommerce on maailman suosituin verkkokauppa-alusta, joka perustuu avoimeen lähdekoodiin ja on vapaasti räätälöitävissä kaikilta osin. Tämä takaa tuen pitkälle tulevaisuuteen ja versioita julkaistaan usein ja säännöllisesti, mikä puolestaan varmistaa korkean sekä ajan tasalla olevan tietoturvan tason. WooCommerce on otettavissa käyttöön verrattain nopeasti ja täten erittäin kustannustehokas.

Modulaarinen toteutustapa helpottaa uusien ominaisuuksien toteuttamista nopeasti ja hallitusti. Tarjolla on perustoiminnallisuuksien lisäksi todella kattava määrä virallisia lisäosia joilla kauppaan saadaan lisättyä haluttuja ominaisuuksia nopeasti ja kustannustehokkaasti. Korkean tason räätälöitävyys mahdollistaa myös integraatiot muihin järjestelmiin kuten esimerkiksi mm. CRM:iin, ERP:iin ja PIM:iin.

LUE LISÄÄ: WOOCOMMERCE -VERKKOKAUPPA

Woocommerce logo
kayttoonotto-1024x682.jpg

Seepsula: Woocommerce -verkkokauppa

Olemme toteuttaneet useita verkkokaupparatkaisuja Woocommerce verkkokauppa-alustalle, joka toimii erinomaisesti yhteen WordPressin kanssa. Woocommercen pohjalta olemme toteuttaneet turvallisia maksukanavaratkaisuja, mm. Bambora ja Paytrail -sovelluksia hyödyntäen.

Näin toteutimme myös Seepsula.fi -verkkopalvelun laajan uudistuksen, joka on täysin toiminnanohjaukseen integroitu Woocommerce + WordPress verkkokauppa. Projekti sisälsi laajan sisällöntuotannon tuotekuvauksineen ja visualisointeineen.

KATSO PROJEKTIESITTELY

Suunnittelu ja konsultointi

Tarjoamme käyttöliittymän (UI) ja käyttökokemuksen (UX) suunnittelua mahdollisimman toimivan ja juuri asiakkaamme tarpeisiin sopivan verkkokaupan tueksi. Tarjoamme myös konsultointia ja sparrausta asiakkaan tavoitellun kokonaiskuvan ja asiakaspolun rakentamiseksi.

LUE LISÄÄ: KÄYTTÖLIITTYMÄSUUNNITTELU

LUE LISÄÄ: PALVELUT

design-1024x662.jpg
2-toteutus.svg

Tekninen toteutus ja kehitys

Tarjoamme verkkokauppakokonaisuuksien ketterää kehitystä sekä jatkuvan tekemisen mallina että ns. avaimet käteen -projektina. Olemme mm. erittäin kokeneita WordPress-kehittäjiä, ja sikäli oiva kumppani Woocommerce-projektiin. Tarjoamme myös Magenton käyttöönottoa ja kehitystä.

LUE LISÄÄ: WORDPRESS

LUE LISÄÄ: WOOCOMMERCE

Käyttäjäkokemus ja saavutettavuus

Verkkokaupoille on ratkaisevan tärkeää olla helposti mahdollisimman monen käyttäjän käytettävissä. Tämän varmistamiseksi tarjoamme käytettävyyden ja saavutettavuuden testausta sekä asiantuntija-arviona että oikeilla käyttäjillä.

LUE LISÄÄ: KÄYTETTÄVYYSTESTAUS

LUE LISÄÄ: SAAVUTETTAVUUDEN VARMISTAMINEN

3-kayttoonotto-1024x847.png
4-huolenpito-1024x847.png

Huolenpito ja kehitys

Jatkuvan huolenpidon palvelumme avulla varmistamme asiakkaamme puolesta, että verkkopalvelu pysyy päivitettynä, toimintavarmana ja tietoturvallisena.

LUE LISÄÄ: YLLÄPITO

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, niin keskustellaan tarkemmin tarpeistanne ja tavoitteistanne.