Verkkokauppa räätälöidysti & integroituna.

Suunnittelemme, toteutamme ja ylläpidämme verkkokauppoja mm. Magento ja Woocomme -verkkokauppa-alustoille.

Woocommerce

WooCommerce on maailman suosituin verkkokauppa-alusta, joka perustuu avoimeen lähdekoodiin ja on vapaasti räätälöitävissä kaikilta osin. Tämä takaa tuen pitkälle tulevaisuuteen ja versioita julkaistaan usein ja säännöllisesti, mikä puolestaan varmistaa korkean sekä ajan tasalla olevan tietoturvan tason. WooCommerce on otettavissa käyttöön verrattain nopeasti ja täten erittäin kustannustehokas.

Modulaarinen toteutustapa helpottaa uusien ominaisuuksien toteuttamista nopeasti ja hallitusti. Tarjolla on perustoiminnallisuuksien lisäksi todella kattava määrä virallisia lisäosia joilla kauppaan saadaan lisättyä haluttuja ominaisuuksia nopeasti ja kustannustehokkaasti. Korkean tason räätälöitävyys mahdollistaa myös integraatiot muihin järjestelmiin kuten esimerkiksi mm. CRM:iin, ERP:iin ja PIM:iin.

Magento

Magento on suosittu verkkokaupparatkaisu jonka suosio perustuu sen avoimeen lähdekoodiin, muokattavuuteen sekä aktiiviseen kehittäjäyhteisöön. Siinä missä WooCommerce on hyvä ratkaisu WordPress-sisällönhallintajärjestelmän lisänä pienille ja keskisuurille yrityksille, on Magento tarkoitettu yrityksille jotka tarvitsevat verkkokauppa-alustaltaan skaalautuvuutta, monipuolisia ominaisuuksia sekä yhteensopivuutta eri PIM-järjestelmien kanssa. Hyödyllisiä ominaisuuksia ovat mm. Multistore, markkinointiautomatiikka, kampanjamahdollisuudet sekä eri verosäännöt ja valuutat.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan tarpeistanne ja tavoitteistanne.

kuva7236

Seepsula: Woocommerce -verkkokauppa

Olemme toteuttaneet useita verkkokaupparatkaisuja Woocommerce verkkokauppa-alustalle, joka toimii erinomaisesti yhteen WordPressin kanssa. Woocommercen pohjalta olemme toteuttaneet turvallisia maksukanavaratkaisuja, mm. Bambora ja Paytrail -sovelluksia hyödyntäen.

Näin toteutimme myös Seepsula.fi -verkkopalvelun laajan uudistuksen, joka on täysin toiminnanohjaukseen integroitu Woocommerce + WordPress verkkokauppa. Projekti sisälsi laajan sisällöntuotannon tuotekuvauksineen ja visualisointeineen.

KATSO PROJEKTIESITTELY

Näin toteutamme verkkokaupan

Omalla teemalla, räätälöidysti

Emme käytä valmisteemoja, vaan tuotekehitämme omaa pohjaamme verkkosivujen rakentamista varten. Näin kaikki oppimamme (esimerkiksi latausnopeuksien parantamiseksi) kertyy mukaan asiakasprojekteihin, ja varmistetaan että verkkosivut voidaan räätälöidä juuri asiakkaidemme näköisiksi. Hyödynnämme WordPress Gutenberg-editoria, joka mahdollistaa verkkosivuston vapaan ja helpon muokkaamisen jatkossa.

KATSO PROJEKTIESITTELY

kuva9079
kuva9091

Integraatio WordPressiin

Woocommerce on erittäin hyvin integroitavissa WordPressiin, mistä meillä onkin erinomaisia kokemuksia. Kehittämämme teema tukee integraatiota, joten pääsemme nopeasti käyttämään hyväksi todettuja ratkaisuja. Jatkokehityksen kannalta mahdollisuudet on täysin yksilölliseen räätälöintiin.

LUE LISÄÄ

Tietoturva & tietosuoja

Noudatamme parhaita käytäntöjä ja suosimme luotettavia lisäosia tietoturvallisuuden takaamiseksi. Tarjoamme myös jatkuvaa huolenpitopalvelua, jolla palvelu pysyy ajan tasalla ja tietoturvallisena. Autamme varmistamaan että tietosuojalain (GDPR) vaatimukset tulee huolehdittua kuntoon, ja lisäämme vaaditut huomiot ja selosteet hyvien käytäntöjen mukaisesti.

kuva9098
kuva9107

Käyttäjälähtöisyys

Panostamme paljon käyttäjien huomioimiseen, käytettävyyteen ja saavutettavuuteen. Oletuksena toteutamme verkkosivut niin että ne vastaavat WCAG-saavuttavuusvaatimusten AA-tasoa, ja voimme asiakkaan kanssa yhdessä tavoitella myös parasta AAA-tasoa. Tarjoamme myös käytettävyystestauksia sekä saavutettavuusauditoinnin ja selosteen toteuttamista.

KATSO PROJEKTIESITTELY

Verkkosivuihin liittyen…

Sisältö

Voimme myös tarjota apua sisältösuunnitelman laatimiseen, sisällön konseptointiin ja tuottamiseen.

Käyttäjäpolut

Voimme toteuttaa projektin alussa läpikäynnin niihin käyttäjäpolkuihin, jotka määrittävät verkkosivujen käyttöä.

Käytettävyystestaus

Tarjoamme ammattimaista käytettävyystestausta, jolla voidaan validoida suunnitelmat ennen varsinaista toteutusta.

LUE LISÄÄ

Analytiikka

Voimme suunnitella ja toteuttaa tarkkaa käyttäjädatan mittausta, jotta verkkosivujen tuloksellisuus varmistetaan.

Digimarkkinoinnin startti

Tarjoamme tärkeimpien digimarkkinoinnin työkalujen käyttöönottoa ja mainonnan aloitusta verkkosivujen julkaisun yhteyteen.

Hosting

Meillä on vakiintuneita hosting-kumppaneita. Suosimme tehokasta Amazon Web Services -ympäristöä.

Infografiikka ja kuvitukset

Pystymme tuottamaan projektin yhteydessä korkeatasoista kuvitusta ja infografiikkaa osaksi verkkosivujen sisältöä.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, niin keskustellaan tarkemmin tarpeistanne ja tavoitteistanne.