Sovelluskehitys ja
räätä­löidyt web­­­­sovellukset

Olemme valikoineet parhaat teknologiat räätälöityjen verkkopalveluiden toteuttamiseksi asiakaslähtöisesti ja tulevaisuutta ajatellen. Agenda keskittyy erityisesti yrityksen toiminnanohjauksen (ERP) ja loppukäyttäjän välisiin digitaalisiin palveluihin. Toimintamme ytimessä ovat verkkosivut ja verkkopalvelut, digitaalisen asioinnin palvelut, intranet ja extranet -toteutukset sekä verkkokaupat.

Autamme mielellään teitä valitsemaan juuri teille sopivan ja aikaa kestävän teknologian olemassa olevan tai suunnitteelle olevan verkkopalvelun alustaksi.

WordPress

WordPress on Agendan ydinosaamista, ja uskallammekin sanoa olevamme erittäin kokenut WP:n sovelluskehittäjä. WordPress on useimmille tuttu pienemmistä blogeista ja verkkosivuista, mutta se taipuu myös vaativiin verkkopalveluihin.

Olemmekin toteuttaneet sillä mm. asioinnin, verkkokaupan ja intra-/extranetin ratkaisuja. WordPress on maailman käytetyin sisällönhallintajärjestelmä, ja sen suosio kasvaakin yhä vahvasti. Olemme loistava ohjelmistoyhtiö kumppaniksi WordPress-projektiin.

WORDPRESS-VERKKOSIVUT

AGENDA DESIGN SYSTEM: WORDPRESS-FRAMEWORK

kuva6951

kuva7009

React ja React Native

React on Javascript-ohjelmointikielen framework. Se on tällä hetkellä yksi suosituimmista valinnoista palveluiden front-end -toteutuksiin.

Se on modulaarista: Sovelluksen komponentit ovat toisistaan riippumattomia ja toimivat itsenäisesti, joten niitä on helppo ylläpitää. Tällainen ohjelmistokehitys tarkoittaa kustannustehokasta jatkokehitettävyyttä, tehokkaasti iteroitavia komponentteja ja täten vähemmän koodia.

Suhteellisen pienillä muutoksilla, saadaan samaa koodia käytettyä web-applikaatioissa, mobiilisovelluksissa, sekä työpöytäsovelluksissa (MacOS ja Windows). Olemme mainio ohjelmistoyhtiö kumppaniksi tällaiseen toteutukseen.

LUE LISÄÄ: REACT JA REACT NATIVE

Node.js

Node.js on sekä back-endin että front-endin käyttöön tarkoitettu verkkoselaimeton JavaScript-suorittaja joka mahdollistaa koodin suorittamisen suoraan palvelimella.

Node.js tukee esnextiä, jolla viitataan uusimpiin ECMAScript -standardeihin versiosta 6 (2015) eteenpäin. Uusin Node.js tukee siis kaikkia ECMAScript-standardeja viimeisimpään versioon asti.

Palvelimen JavaScriptissä (back-end) ei tarvitse taaksepäin yhteensopivuudesta murehtia, koska ainut JavaScriptiä suorittava taho on tuorein versio Nodesta, jossa pidetään ECMAScript-standardin mukainen syntaksituki ajan tasalla.

KYSY LISÄÄ

kuva7034

kuva7082

REST-API -integraatiot

Tyypillisesti integraatioiden toteutuksiin käytetään REST API -rajapintoja ja moderneja JavaScript -upotuksia. Integraatiot luovat yhteyksiä palvelun eri osien välille, varmistavat tiedon liikkumisen ja mahdollistavat saumattoman käyttökokemuksen.

Integraatio toteutetaan usein esimerkiksi toiminnanohjauksen, tuotehallinan tai ajanvarauksen kokonaisuuteen. Tiedonsiirto toteutetaan turvallisesti eri järjestelmien välillä, varmistaen että datassa ei ole päällekkäisyyttä ja että sama data on saatavilla eri järjestelmissä.

CASE: SEEPSULA VERKKOKAUPPA

CASE: SYNLAB AJANVARAUS

WooCommerce verkkokauppa

WooCommerce on maailman suosituin verkkokauppa-alusta, joka perustuu avoimeen lähdekoodiin ja on vapaasti räätälöitävissä kaikilta osin. WooCommercella on vankka kehittäjien tuki ja uusia versioita julkaistaankin säännöllisesti. Tämä varmistaa korkeatasoinen ja ajan tasalla olevan tietoturvan tason. WooCommerce on otettavissa käyttöön verrattain nopeasti ja täten erittäin kustannustehokas. Modulaarinen toteutustapa helpottaa uusien ominaisuuksien toteuttamista nopeasti ja hallitusti.

Tarjolla on perustoiminnallisuuksien lisäksi todella kattava määrä virallisia lisäosia joilla kauppaan saadaan lisättyä haluttuja ominaisuuksia nopeasti ja kustannustehokkaasti. Korkean tason räätälöitävyys mahdollistaa myös integraatiot muihin järjestelmiin kuten esimerkiksi mm. CRM:iin, ERP:iin ja PIM:iin.

LUE LISÄÄ VERKKOKAUPASTA

Magento verkkokauppa

Magento on suosittu verkkokaupparatkaisu jonka suosio perustuu avoimeen lähdekoodiin, muokattavuuteen sekä aktiiviseen kehittäjäyhteisöön. Siinä missä WooCommerce on hyvä ratkaisu WordPress-sisällönhallintajärjestelmän lisänä pienille ja keskisuurille yrityksille, on Magento tarkoitettu yrityksille jotka tarvitsevat verkkokauppa-alustaltaan skaalautuvuutta, monipuolisia ominaisuuksia sekä yhteensopivuutta eri PIM-järjestelmien kanssa.

Hyödyllisiä ominaisuuksia ovat mm. Multistore, markkinointiautomatiikka, kampanjamahdollisuudet sekä eri verosäännöt ja valuutat.

LUE LISÄÄ VERKKOKAUPASTA

Amazon AWS ja Google Cloud

Vaativien verkkopalveluiden toimintavarmuus ja suorituskyky varmistetaan käyttämällä parasta mahdollista saatavilla olevaa pilviteknologiaa sekä tiedon tallentamiseen, käsittelyyn että ja sovellusten ylläpitoon.

KYSY LISÄÄ

Miten liikkeelle?

Soita meille tai jätä viesti alla olevalla lomakkeella. Olemme sinuun yhteydessä arkisin 24h sisällä. Jos sinulla ei ole valmista tarjouspyyntöä, keskustelemme tarpeistanne mielellämme. Katsotaan miten voimme olla avuksi!