Sovelluskehitys ja
räätä­löidyt web­­­­sovellukset

Olemme valikoineet parhaat teknologiat räätälöityjen verkkopalveluiden toteuttamiseksi asiakaslähtöisesti ja tulevaisuutta ajatellen. Toimintamme ytimessä ovat verkkosivut ja verkkopalvelut, digitaalisen asioinnin palvelut, intranet ja extranet -toteutukset sekä verkkokaupat.

Autamme mielellään teitä valitsemaan juuri teille sopivan ja aikaa kestävän teknologian olemassa olevan tai suunnitteelle olevan verkkopalvelun alustaksi.

WordPress

WordPress on Agendan ydinosaamista, ja uskallammekin sanoa olevamme erittäin kokenut WP:n sovelluskehittäjä. WordPress on useimmille tuttu pienemmistä blogeista ja verkkosivuista, mutta se taipuu myös vaativiin verkkopalveluihin.

Olemmekin toteuttaneet sillä mm. asioinnin, verkkokaupan ja intra-/extranetin ratkaisuja. WordPress on maailman käytetyin sisällönhallintajärjestelmä, ja sen suosio kasvaakin yhä vahvasti. Olemme loistava ohjelmistoyhtiö kumppaniksi WordPress-projektiin.

WORDPRESS-VERKKOSIVUT

AGENDA DESIGN SYSTEM: WORDPRESS-FRAMEWORK

seepsulafi2.jpg
superrgb-xY0s6aNCV24-unsplash-e1568189666457-scaled.jpg

React ja React Native

React on Javascript-ohjelmointikielen framework. Se on tällä hetkellä yksi suosituimmista valinnoista palveluiden front-end -toteutuksiin.

Se on modulaarista: Sovelluksen komponentit ovat toisistaan riippumattomia ja toimivat itsenäisesti, joten niitä on helppo ylläpitää. Tällainen ohjelmistokehitys tarkoittaa kustannustehokasta jatkokehitettävyyttä, tehokkaasti iteroitavia komponentteja ja täten vähemmän koodia.

Suhteellisen pienillä muutoksilla, saadaan samaa koodia käytettyä web-applikaatioissa, mobiilisovelluksissa, sekä työpöytäsovelluksissa (MacOS ja Windows). Olemme mainio ohjelmistoyhtiö kumppaniksi tällaiseen toteutukseen.

LUE LISÄÄ: REACT JA REACT NATIVE

Node.js

Node.js on sekä back-endin että front-endin käyttöön tarkoitettu verkkoselaimeton JavaScript-suorittaja joka mahdollistaa koodin suorittamisen suoraan palvelimella.

Node.js tukee esnextiä, jolla viitataan uusimpiin ECMAScript -standardeihin versiosta 6 (2015) eteenpäin. Uusin Node.js tukee siis kaikkia ECMAScript-standardeja viimeisimpään versioon asti.

Palvelimen JavaScriptissä (back-end) ei tarvitse taaksepäin yhteensopivuudesta murehtia, koska ainut JavaScriptiä suorittava taho on tuorein versio Nodesta, jossa pidetään ECMAScript-standardin mukainen syntaksituki ajan tasalla.

KYSY LISÄÄ

seepsulafi1.jpg

Miten liikkeelle?

Soita meille tai jätä viesti alla olevalla lomakkeella. Olemme sinuun yhteydessä arkisin 24h sisällä. Jos sinulla ei ole valmista tarjouspyyntöä, keskustelemme tarpeistanne mielellämme. Katsotaan miten voimme olla avuksi!