Sovelluskehitys ja
räätä­löidyt web­­­­sovellukset

Koodaus (eli ohjelmointi, ohjelmistokehitys tai sovelluskehitys) on ydintoimintaamme: Toteutamme toimivia palveluita ja sovelluksia sekä verkkoon että mobiilialustoille. Meiltä onnistuvat sekä pienet räätälöidyt sovellukset, laajat palvelukokonaisuudet että integraatiot eri palveluiden välille.

WordPress

WordPress on Agendan ydinosaamista, ja uskallammekin sanoa olevamme erittäin kokenut WP:n sovelluskehittäjä. WordPress on useimmille tuttu pienemmistä blogeista ja verkkosivuista, mutta se taipuu myös vaativiin verkkopalveluihin.

Olemmekin toteuttaneet sillä mm. asioinnin, verkkokaupan ja intra-/extranetin ratkaisuja. WordPress on maailman käytetyin sisällönhallintajärjestelmä, ja erinomainen pohja kaikille verkkosivustoille sekä myös esim. “headless” -toteutuksille. Kattava lisäosien määrä takaa helpon tavan lisätä toiminnallisuuksia ja päästä tuloksiin nopeasti; Useasti julkaistavat päivitykset takaavat korkean tietoturvan tason ja suuri kehittäjäyhteisö pitää alustan aina kehittyvänä vielä pitkälle tulevaisuuteen.

WordPressin suosion trendi onkin yhä vahvasti nouseva. Olemme loistava ohjelmistoyhtiö kumppaniksi WordPress-projektiin.

LUE LISÄÄ WORDPRESSISTA

kuva6951
kuva7009

Headless

Headless tarkoittaa sitä että palvelun frontend on toteutettu täysin räätälöitynä erillisenä backendistä, eikä sen rakenne tai ulkoasu ole riippuvainen backendistä.

Sovelluksen pohjalla käytetään sisällönhallintajärjestelmää kuten esimerkiksi WordPress. Headless-malli mahdolllistaa tiedonjakelun useisiin kanaviin keskitetysti. Data-arkkitehtuuri ei rajoita datan esittämistä ja vastaavasti frontendin rakenne ja ulkoasu taas ei vaikuta suoraan datan rakenteeseen.

Toteutus on modulaarinen: Frontendin voi vaihtaa käyttämään toista backendiä ja päinvastoin eli ne ovat rajapintoja lukuunottamatta riippumattomia toisistaan.

KYSY LISÄÄ

Räätälöidyt websovellukset

Räätälöidyt web-applikaatiot tarkoittavat esimerkiksi ajanvaraustoimintoa, joka yhdistetään verkkosivuihin ja toiminnanohjaukseen, tai esimerkiksi maksamisen ratkaisuja.

Täysin asiakkaan tarpeiden ja teknologioiden mukaan räätälöidyt toteutukset vaativat ketterää toimintaa. Etua on myös selkeästä näkemyksestä kokonaiskuvasta, jotta se pysyy hallittavana.

Parhaimmillaan tulos on uniikki, muista edukseen erottuva palvelu.

CASE: SEEPSULA VERKKOKAUPPA

kuva7034
kuva7078

React ja React Native -ohjelmistokehitys

React on modulaarista: Sovelluksen komponentit ovat toisistaan riippumattomia ja toimivat itsenäisesti, joten niitä on helppo ylläpitää. Tällainen ohjelmistokehitys tarkoittaa helppoa ja nopeaa jatkokehitettävyyttä, vähemmän koodia ja toistettavia komponentteja.

Suhteellisen pienellä panoksella saadaan samaa koodia käytettyä web-applikaatioissa, mobiilisovelluksissa, sekä työpöytäsovelluksissa (MacOS ja Windows).

Osittain tai täysin asynkroninen web-applikaatio tuottaa korkeatasoisen, interaktiivisen ja modernin käyttökokemuksen sekä tehokkuutta, mm. nopeat latausajat. Olemme mainio ohjelmistoyhtiö kumppaniksi tällaiseen toteutukseen.

LUE LISÄÄ REACTISTA

Integraatiot

Tyypillisestä käytetään integraatioiden toteutuksiin REST API -rajapintoja ja moderneja JavaScript -upotuksia. Integraatiot luovat yhteyksiä palvelun eri osien välille, varmistavat tiedon liikkumisen ja mahdollistavat saumattoman käyttökokemuksen. Useimmille yhteisöille digiloikka on otettu monen eri alustan ja palvelun avulla, ja niiden yhteensovittaminen on erittäin tärkeää.

Integraatio toteutetaan usein mm. toiminnanohjaukseen, tuotehallintaan tai ajanvaraukseen. Tiedonsiirto toteutetaan turvallisesti eri järjestelmien välillä, varmistetaan että datassa ei ole päällekkäisyyttä ja että sama data on saatavilla eri järjestelmissä.

Järjestelmäkokonaisuuden osia voidaan myös vaihtaa vaikuttamatta muihin osiin.

CASE: SEEPSULA VERKKOKAUPPA

CASE: SYNLAB AJANVARAUS

kuva7082

Miten liikkeelle?

Soita meille tai jätä viesti alla olevalla lomakkeella. Olemme sinuun yhteydessä arkisin 24h sisällä. Jos sinulla ei ole valmista tarjouspyyntöä, keskustelemme tarpeistanne mielellämme. Katsotaan miten voimme olla avuksi!