Digitaaliset ratkaisut

Agendalla on vakiintuneita toimintatapoja ja ratkaisuja asiakkaittensa digitaalisen liiketoiminnan kehittämiseen. Ota yhteyttä ja tilaa ilmainen konsultointi!

 

Verkkopalvelut & WordPress

Erilaisten verkkopalveluiden konseptointi, suunnittelu ja toteutus on Agendan toiminnan ytimessä.

Työskentelemme päivittäin WordPress-sivujen parissa, joita toteutamme huipputasolla ja jatkokehitämme ketterästi. Perusasennuksemme sisältää huomattavan määrän parhaiksi todettuja lisäosia, joten heti projektin alussa olemme usean askeleen edellä.

 

LUE LISÄÄ: VERKKOPALVELUIDEN
TOTEUTUKSESTA WORDPRESS ALUSTALLE

Verkkokauppa & sähköinen asiointi

Agenda pystyy toteuttamaan verkkokaupparatkaisuja ketterästi.

Verkkokauppa-projekteissa valitsemme usein Woocommercen verkkokauppa-alustaksi. Tämä tekee verkkokaupasta kustannustehokkaan, ja tarjoaa hyvin avoimet jatkokehitysmahdollisuudet.

 

LUE LISÄÄ: DIGITAALISEN PALVELUN
NOPEASTA PROTOTYYPPAUKSESTA

Digitaalinen markkinointi

Verkkopalvelun tavoite on luoda toimiva konversiopolku.

Toteutamme projekteja verkkonäkyvyyden lisäämiseksi ja kävijämäärien kasvattamiseksi. Tarjoamme selkeitä aloituspaketteja digitaalisen markkinoinnin helppoon starttaamiseen. Sekä jatkuvaa kehitystä ja optimointia kokeneille asiakkaille

 

Markkinoinnin automaatio

Suunnittelemme ja toteutamme automatisoidun markkinoinnin WordPress alustalle käyttämällä tunnettujen työkalujen kuten MailChimp, Google Analytics, Google AdWords, WordPress integraatioita.

Mikäli tarpeesi vaativat järeämpiä työkaluja olemme loistava kumppani tunnetuimpien markkinointiautomaatioalustojen kuten Hubspot ja Salesforce Bardot käyttöönotossa ja kehityksessä.

 

Digitaalinen julkaiseminen

Olemme digitaalisen julkaisemisen asiantuntija.

Agenda on kehittänyt oman julkaisualustansa, joka on erityisesti optimoitu taulukoiden ja graafien helppokäyttöiseen jakamiseen ja julkaisemiseen. Alustan hyötyjä ovat parempi työprosessi, responsiivinen lopputulos ja aina ajan tasalla oleva julkaisu. Valmiin nykyaikaisen hallintapaneelin ja käyttäjäoikeuksien avulla sisältöjen luominen ja ylläpito alustalla on tehokasta ja helppoa.

 

Digitaalinen sijoittajaviestintä

Agendalla on erityiskokemusta sijoittajaviestinnän toteuttajana.

Olemme osallistuneet useisiin sijoittajaviestinnän operaatioihin. Olemme toteuttaneet ja jatkokehitämme useita pörssiyritysten sijoittajasivuja. Erilaiset pörssiviestinnän tekniset integraatiot, esimerkiksi Nasdaq ja Euroland, ovat meille tuttuja. Toteutamme myös vuosi- ja osavuosikatsauksia.

 

Ilmainen konsultointi

Tilaa asiantuntijaltamme ilmainen konsultointi siitä, mitkä seuraavat askeleet auttaisivat teitä eniten.