Räätälöidyt verkkopalvelut ja websovellukset

Kun sopivaa olemassaolevaa alustaa tai tuotetta ei löydy, tai halutaan luoda jotain selvästi markkinoilla olevaa parempaa, voi tulla tarpeelliseksi luoda oma räätälöity verkkopalvelu tai websovellus. Autamme asiakkaitamme valitsemaan sopivimman lähestymistavan, jolla kustannukset ja vaatimustaso saadaan tasapainoon.

Agenda suunnittelee, toteuttaa, testaa ja ylläpitää asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä verkkopalveluita ja websovelluksia. Räätälöity verkkopalvelu tarkoittaa palvelua jossa käsitellään ja säilytetään asiakkaan dataa suunnitellulla tavalla. Meillä on tähän tarvittava full-stack ohjelmisto-osaaminen, johon kuuluvat mm. front- ja backend -teknologiat, rajapintateknologiat sekä skaalautuvat pilvialustat.

Jatka lukemista ja opi miten räätälöidyt verkkopalvelut ja websovellukset tehdään Agendassa.

Suunnittelu ja palvelumuotoilu

Räätälöidyn verkkopalvelun suunnittelussa kannattaa lähteä liikkeelle käyttäjästä ja yleisimmistä käyttötapauksista. Hyödynnämme vakiintuneita suunnittelumenetelmiä, mm. asiakkaan kanssa yhdessä toteutettavia design sprint -työpajoja ja käyttäjähaastatteluja varmistaaksemme että kaikki tärkeä tieto hyödynnetään suunnittelussa. Tuotamme ketterästi prototyyppejä, joilla palvelun keskeiset asiakaspolut saadaan konkretisoitua.

LUE LISÄÄ: KÄYTTÖLIITTYMÄSUUNNITTELU

Synlab.fi räätälöity verkkopalvelu

Full-stack -kehitys

Tarjoamme räätälöidyn verkkopalvelun koko full-stack -kehityksen. Valmiit frameworkit helpottavat ja nopeuttavat kehitystä, auttaen pitämään myös kustannukset kohtuullisina. Voimme toteuttaa headless-ratkaisun frontendin ja/tai mobiilisovelluksen TypeScriptillä React, Flutter ja React Native -frameworkkeja käyttäen.

Mikäli palvelussa on tarvetta helpolle ja joustavalle sisällön ylläpidolle on suosittelemme usein WordPress-sisällönhallintajärjestelmän käyttöä. Verkkokaupan toteutukseen luonteva valinta on usein erittäin suosittu WooCommerce tai asiakkaalle räätälöity React headless-toteutus, jossa backend voidaan valita asiakkaan tarpeen mukaan.

Backend-teknologiana suosimme myös TypeScriptiä. Node.js, Electron, Koa ja MongoDB ovat modernin backend-kehityksen suunnannäyttäjiä joita suosimme myös mielellämme.

LUE LISÄÄ: TEKNOLOGIAT

Helvi virtuaalifasilitaattori

Testaus oikeilla käyttäjillä

Suunnittelun ja toteutuksen eri vaiheissa kannattaa testata suunnitelmia ja toteutusta oikeilla käyttäjillä. Tämä auttaa validoimaan tehtyjä ratkaisuja ja ehkäisemään työläitä korjausliikkeitä myöhemmin. Tarjoamme käytettävyystestausta kokonaispalveluna, joka sisältää kaiken testien suunnittelusta tulosten raportointiin.

LUE LISÄÄ: KÄYTETTÄVYYSTESTAUS

Lue lisää: Full-stack?

Full-stack käsittää rajapinnan (eli backendin) sekä verkkoselaimessa/sovelluksessa pyörivän frontend-osan. Tarvittaessa nämä kaksi pääkomponenttia voi myös pilkkoa pienempiin mikropalveluihin modernin trendin mukaan.

Rajapinta huolehtii tiedon säilytyksestä ja hausta. Moderni toteutus voi olla esimerkiksi TypeScript-pohjainen rajapinta, joka säilyttää tietoa MongoDB-tietokannassa. Myös WordPress voi toimia pelkästään rajapintana, josta front-end ohjelmisto hakee tietoa.

Front-end osuus pyytää dynaamisia sisältöjä, kuten uutissyötettä varten tietoa rajapinnasta. Rajapinnasta saatu syöte on usein pelkistetyssä muodossa (JSON / XML), jonka koostaminen luettavaan muotoon jää frontend-ohjelmiston työksi. Esimerkkitoteutus voi olla React:illa tehty käyttöliittymä, joka toistaa uutisia ja perustieto-”osioita” rajapinnasta haettuna.

Miten liikkeelle?

Soita meille tai jätä viesti alla olevalla lomakkeella. Olemme sinuun yhteydessä arkisin 24h sisällä. Jos sinulla ei ole valmista tarjouspyyntöä, keskustelemme tarpeistanne mielellämme. Katsotaan miten voimme olla avuksi!