carrot-kuvakollaasi.jpg

Carrot brändiuudistus

Päivitimme henkilöstöpalveluyritys Carrotin brändin tähän päivään, ml. brändiviestit, visuaalisen identiteetin ja verkkopalvelun.

WWW.CARROT.FI

Carrot on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Yrityksen tärkeimmät palvelut ovat henkilöstövuokraus, rekrytointipalvelut ja ulkoistuspalvelut. Carrot keskittyy erityisesti rakentamisen, logistiikan ja teollisuuden toimialoille. Autoimme yritystä uudistamaan brändi-identiteettiään ja verkkopalveluaan.

Brändin ydin

Carrot keskittyy kolmeen palveluun yhtä monella toimialalla. Näin selvä fokus auttaa selkeyttämään yrityksen viestiä ja toimintaa. Kävimme yrityksen johdon kanssa läpi työpajoja, joissa muotoiltiin yhdessä yrityksen keskeisimpien viestien ja arvojen muotoilu. Kun ydin oli selvä, päivitettiin yrityksen visuaalinen identiteetti värin, typografian ja kuvakerronnan osalta samaan linjaan.

Carrot.fi

Uudistimme myös Carrot.fi -verkkopalvelun. Se on yrityksen tärkein rekrytointikana – lähes kaikki työhakemukset jätetään sen kautta. Uudistimme palvelun julkaisujärjestelmän, rakenteen, sisällön ja ulkoasun yhdessä asiakkaan kanssa. Lopputulos on vakuuttava ja responsiivinen verkkopalvelu, joka pyörii väkevässä aws-pilviympäristössä.

Työnhaku keskiössä

Palvelun tärkein yksittäinen toiminnallisuus oli avoimien työpaikkojen selaaminen ja hakeminen. Kiinnitimme tähän toiminnallisuuteen erityisen paljon huomiota ja uudistimmekin sen kokonaan. Lopputulos on sulavasti React-toteutus.

Aamuksi töihin

Selkeät brändiviestit, vahva visuaalinen identiteetti ja toimiva verkkopalvelu ovat Carrotille perustavanlaatuisia viestinnän työkaluja, joiden avulla yritys voi jatkaa kohti seuraavaa 30 vuottaan.