WordPress- ja WooCommerce -palveluiden suunnittelu, toteutus, testaus ja ylläpito.

Toimintavarmat ja käyttäjäystävälliset digitaaliset palvelut eivät tapahdu itsestään. Ne vaativat jatkuvaa ponnistelua: suunnittelua, koodausta, testausta ja huoltoa. Meidän tehtävämme on hoitaa tämä asiakkaittemme puolesta, oli kyseessä sitten räätälöity sovellus, verkkosivut, mobiilisovellus tai vaikkapa verkkokauppa. Olemme erikoistuneet erityisesti WordPress-verkkosivujen ja WooCommerce-verkkokauppojen toteutuksiin.

Julkaisun kuva

Ohjelmistokehitys

Tarjoamme ketterää sovelluskehitystä ja ohjelmointia esimerkiksi verkkosivuille, mobiilisovelluksille, webapplikaatioille ja työpöytäsovelluksiin, riippumatta projektin koosta. Meillä on vankka osaaminen WordPress-kehityksestä: olemme toteuttaneet erikokoisia verkkopalveluita WordPressillä mm. pörssiyrityksille ja valtionhallinnon virastoille. Tarjoamme osaamista myös mm. Js, Node, React ja ReactNative -kehitystä sekä Rest API -integraatioiden toteutuksia.

WORDPRESS-VERKKOSIVUT JA PALVELUT

WOOCOMMERCE-VERKKOKAUPPARATKAISUT

RÄÄTÄLÖIDYT VERKKOPALVELUT JA SOVELLUKSET

Design

Tiimimme ydintä on vankka designosaaminen, jonka turvin suunnittelemme, prototyyppaamme ja parannamme entisestään loistavia digitaalisia palveluita. Käytännössä tämä tarkoittaa palvelumuotoilun ja käyttöliittymäsuunnittelun keinoja. Tarjoamme myös brändäämisen ja graafisen suunnittelun palveluita osana palvelun ulkoasun suunnittelua.

DESIGN SPRINT -TYÖPAJAT

UI & UX DESIGN

Julkaisun kuva
Julkaisun kuva

Varmistus

Tarjoamme erityisesti WordPress ja WooCommerce -verkkopalveluiden ylläpitoa. Palvelumme on enemmän kuin pelkkä palvelinylläpito: Toimimme asiakkaan teknisenä asiantutijana, monitoroimme palvelun toimintaa, säilytämme varmuuskopiot ja tarvittavat tiedot sekä varmistamme että tarpeelliset päivitykset tulevat tehdyksi. Pulmatilanteessa olemme asiakkaamme tukena. Autamme myös saavutettavuuden varmistamisessa ja saavutettavuuspuutteiden korjaamisessa.

YLLÄPITO

SAAVUTETTAVUUS

Miten liikkeelle?

Soita meille tai jätä viesti alla olevalla lomakkeella. Olemme sinuun yhteydessä arkisin 24h sisällä. Jos sinulla ei ole valmista tarjouspyyntöä, keskustelemme tarpeistanne mielellämme. Katsotaan miten voimme olla avuksi!