Agenda: Suomen käyttäjälähtöisin digitoimisto

Agendan tärkein palvelu on digitaalinen palvelumuotoilu. Meille se tarkoittaa käyttäjän ymmärtämistä, käyttäjälähtöistä suunnittelutapaa ja ensiluokkaista digitaalisten palveluiden toteuttamista.

 

Digitaalisten palveluiden toteutus

Erikokoisten verkkopalveluiden konseptointi, suunnittelu ja toteutus on Agendan toiminnan ytimessä. Fullstack-sovelluskehityksemme on ketterää ja toimintavarmaa, riippumatta alustasta.

Verkkosivut
WordPress-kehitys
Verkkokauppa
Mobiilisovellukset
Markkinointiautomaatio

Lue lisää

Käyttäjälähtöinen suunnittelu

Huippulaatuinen design on kriittinen osa onnistunutta asiakaskokemusta. Lähestymme suunnittelutyötä holistisesti, laajasta kokonaiskuvasta detaljien viilaamiseen.

Palvelumuotoilu
Visuaalinen suunnittelu
Brändäys
Käyttöliittymäsuunnittelu
Prototyyppaus

Lue lisää

Käyttäjäymmärryksen lisääminen

Parasta käyttäjätietoa saadaan suoraan käyttäjiltä, ja onnistuneiden verkkopalveluiden ytimessä on aito ymmärrys käyttäjien tarpeista.

Verkkoanalytiikka
Asiantuntijalausunnot ja konsultointi
Käytettävyyden arviointi
Käyttäjäkyselyt ja haastattelut

Lue lisää

Pilvipalvelut ja huolenpito

Tarjoamme toteuttamiemme palveluiden ylläpidon ja jatkokehityksenpalvelun koko elinkaaren ajaksi. Autamme myös kaikissa tietoturvaan ja digitaaliseen infrastruktuuriin liittyvissä haasteissa.

Amazon Web Services (AWS) palvelut
Asiantuntijapalvelut
Tuki
Huolenpito

Lue lisää

Miten liikkeelle?

Soita meille tai jätä viesti alla olevalla lomakkeella. Olemme sinuun yhteydessä arkisin 24h sisällä. Jos sinulla ei ole valmista tarjouspyyntöä, keskustelemme tarpeistanne mielellämme. Katsotaan miten voimme olla avuksi!