Design. Koodi. Huolenpito.

Agenda Helsinki on käyttäjälähtöinen digitoimisto ja kokenut WordPress-asiantuntija. Tärkeimmät palvelumme ovat design, koodi ja huolenpito. Suunnittelemme ja toteutamme loistavia verkkosivuja sekä laajoja digitaalisia palveluita, kuten verkkokauppoja ja mobiilisovelluksia. Tarjoamme myös mm. tietoliikenne- ja hostingratkaisuja Amazon AWS -ympäristössä, käyttäjätestauksia ja verkkoanalytiikan palveluita.

Julkaisun kuva

WordPress -verkkosivut

Suunnittelemme, toteutamme ja ylläpidämme erilaisia verkkosivuja. Olemme kokenut WordPress-osaaja: WordPress on meille erittäin tuttu alusta, jonka puitteissa olemme toteuttaneet suuren määrän erikokoisia projekteja alkaen pienistä sivustoista aina mm. pörssiyhtiöiden sivuihin, verkkokauppoihin ja verkkolehtijulkaisuihin.

LUE LISÄÄ WORDPRESS-VERKKOSIVUISTA

CASE: REILUAENERGIAA.FI

CASE: INVESTORS.ASIAKASTIETO.FI

Verkkokauppa

Tarjoamme räätälöityjä ja integroituja verkkokauppatoteutuksia. Woocommerce on erinomainen verkkokauppa-alusta kevyisiin ja keskisuuriin verkkokauppatoteutuksiin. Magento palvelee parhaiten erityisesti vaativampia verkkokauppakokonaisuuksia.

LUE LISÄÄ VERKKOKAUPASTA

CASE. SEEPSULA.FI VERKKOKAUPPA LISÄÄ

Sovelluskehitys

Vaativien digitaalisten palveluiden, kuten digitaalinen asiointi ja verkkokaupparatkaisut, suunnittelu, prototyyppaus ja toteutus.

LUE LISÄÄ SOVELLUSKEHITYKSESTÄ 

CASE: SEEPSULA.FI -VERKKOKAUPPA

CASE: EOPS

Mobiilisovellukset

Toteutamme applikaatiot erilaisille mobiilialustoille, kuten Reactnative sekä natiivit iOS ja Android.

CASE: SEEPSULA PRO

Käyttöliittymäsuunnittelu

Suunnittelemme, prototyyppaamme ja toteutamme konkreettisia käyttökokemuksia ja käyttöliittymiä.

LUE LISÄÄ KÄYTTÖLIITTYMÄSUUNNITTELUSTA

CASE: HEL.FI

Visuaalinen suunnittelu

Tiimimme ydinosaamista on huipputason visuaalinen design. Sovellamme tätä mm. palveluiden ulkoasun suunnittelussa, brändäämisessä ja graafisessa suunnittelussa.

CASE: DNA BUSINESS

Palvelumuotoilu

Käyttäjälähtöisyys lähtee käyttäjien tuntemisesta, jonka varmistamme mm. osallistavalla suunnittelulla, työpajoilla, kyselyillä ja haastatteluilla.

CASE: HELSINKI REKRY

Käytettävyystestaus

Jättäkää digitaalisen palvelunne kuten verkkosivun tai mobiilisovelluksen testaaminen meidän huoleksemme, niin voitte itse keskittyä ydinosaamiseenne.

LUE LISÄÄ KÄYTTÄJÄTESTAUKSESTA PALVELUNA

LUE LISÄÄ SAAVUTETTAVUUDEN VARMISTAMISESTA VERKKOPALVELUISSA

Julkaisun kuva
Julkaisun kuva

Analytiikka ja käyttäjädata

Käytämme esimerkiksi Google Analyticsia käyttäjien segmentointiin, mittauksen suunnitteluun ja tulosten seurantaan.

KYSY LISÄÄ

Digitaalinen markkinointi

Tuemme asiakkaidemme markkinoinnin automaatiota mm. hakusanamainonnan (SEM), MailChimp-uutiskirjeratkaisujen ja Hubspotin avulla.

KYSY LISÄÄ

Amazon AWS Cloud pilvipalvelut

Modernien tehokkaiden pilvipalveluiden avulla viedään digitaalisten palveluiden käyttäkokemus uudelle tasolle.

KYSY LISÄÄ

Huolenpito

Varmistamme palveluiden jatkuvan laadun ja pitkäikäisyyden mm. ylläpidolla, seurannalla, ketterällä kehityksellä ja omalla nimetyllä kehittäjällä.

LUE LISÄÄ YLLÄPITOPALVELUISTAMME

Miten liikkeelle?

Soita meille tai jätä viesti alla olevalla lomakkeella. Olemme sinuun yhteydessä arkisin 24h sisällä. Jos sinulla ei ole valmista tarjouspyyntöä, keskustelemme tarpeistanne mielellämme. Katsotaan miten voimme olla avuksi!