Koodi

Meille digitaalisten palveluiden toteutus on saumaton yhdistelmä muotoilua ja sovelluskehitystä. Toteutamme loistavia digitaalisia palveluita strategiasta käyttöönottoon, kevyestä prototyypistä teknisesti vaativiin kokonaisuuksiin.

 

Verkkosivut ja -palvelut

Olemme toteuttaneet verkkosivuja ja -palveluita sekä pienille järjestöille että suurille pörssiyrityksille. Toteutamme projektit ketterästi ja avaimet käteen -periaatteella.

Toteutamme myös laajemmat ja vaativammat digitaaliset palvelut konseptisuunnittelusta sovelluskehityksen kautta käyttöönottoon.

Case: Carrot.fi

Case: Helsingin opetussuunnitelma

project-pic

WordPress ja Drupal

Agendalle huippulaatuisten avoimille julkaisualustoille perustuvien verkkosivujen suunnittelu, toteutus ja huolenpito on jokapäiväistä toimintaa.

Olemme toteuttaneet verkkosivuja sekä pienille järjestöille että suurille pörssiyrityksille. Toteutamme projektit ketterästi ja avaimet käteen -periaatteella.

Lue lisää: WordPress

Lue lisää: Verkkosivuprojektin eteneminen

Agendan Julkaisut: WordPress vs. Drupal

Verkkokauppa
Mobiilisovellukset

Autamme asiakkaitamme digitalisoimaan liiketoimintaansa mm. verkkokauppa- ja mobiilisovellusratkaisujen kautta. Lähestymme kaikkia projekteja käyttäjälähtöisesti ja ketteriä menetelmiä hyödyntäen.

Case: Seepsula.fi

project-pic

Markkinoinnin automaatio

Tunnemme tärkeimmät markkinoinnin automaation työkalut, ja pystymme auttamaan asiakkaitamme mm. uutiskirje-, analytiikka ja CRM-ratkaisujen kanssa. 

Lue lisää: Agenda Insights

 

Miten liikkeelle?

Ota meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella, ja kerro lyhyesti asiasi. Olemme sinuun yhteydessä tyypillisesti 24h sisällä toimistoaikoina.