Käyttäjälähtöinen suunnittelu

Rakastamme laadukasta, pitkäaikaista ja ennen kaikkea käyttäjälähtöistä designia. Vahva suunnitteluosaamisemme kattaa laajan perspektiivin palvelumuotoilun, kompleksiset brändäyskysymykset ja käyttöliittymäsuunnittelun yksityiskohdat.

 

Palvelumuotoilu

Suunnittelutyön alussa on tärkeää ottaa tarpeeksi laaja näkökulma, ja yhdistää se mahdollisimman aitoon ja tarkkaan käyttäjätietoon. Yhdistämme suunnittelumme kohteen relevanttiin kontekstiin asiakkaan toiminnan kokonaisuuden kannalta.

Case: Yhdessä influenssaa vastaan

Case: HelsinkiRekry

 

project-pic

Visuaalinen suunnittelu

Palvelemme asiakkaitamme laajoilla visuaalisen ja graafisen suunnittelun palveluilla, kuten toteuttamalla tiedon visualisoinneinteja, kuvituksia, julkaisuja ja markkinointimateriaaleja.

Case: DNA Business

Brändäys

Olemme luoneet ja uudistaneet useita brändejä ja visuaalisia identiteettejä, sekä yrityksille että brändinä itsenäisille digitaalisille palveluille. Autamme asiakasta määrittelemään selvät bränditiivistykset ja ydinviestit, ja luomaan niitä viestivän visuaalisen kielen ja kuvaston. 

Case: Carrot

Case: Vaana

 

project-pic

Käyttöliittymäsuunnittelu
Prototyypit

Muotoiluun ja käyttökokemukseen kannattaa panostaa, oli kyse sitten globaalista jätistä tai start-upista. Monet julkaistujen palveluiden muutostarpeista voitaisiin torpata jo varhaisessa vaiheessa ketterän muotoilun ja prototypoinnin avulla, esimerkeiksi design sprinttien kautta.

Miten liikkeelle?

Ota meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella, ja kerro lyhyesti asiasi. Olemme sinuun yhteydessä tyypillisesti 24h sisällä toimistoaikoina.