Agendan käytettävyystestaus

Jättäkää digitaalisen palvelunne kuten verkkosivun tai mobiilisovelluksen testaaminen meidän huoleksemme, niin voitte itse keskittyä ydinosaamiseenne. Agendalla on oma satojen henkilöiden tietokanta, josta valitsemme palvelunne testaamiseen oikean kohderyhmän ja toteutamme heille käyttäjätestauksen ohjatussa testaustilanteesa. Testauksen tulokset raportoimme jopa jo kahden viikon päästä.

 

 

Vai haluatko liittyä testaajien joukkoon?

LUE LISÄÄ JA LIITY TESTAAJAKSI

Miten prosessi etenee:

1.

Lähetä meille viesti ja kerro millaisen palvelun testaamisesta on kyse.

Toteutamme mm. verkkosivujen ja mobiilisovellusten:
A/B-testaukset
Käyttäjätestaukset
Analytiikkaan perustuvat testaukset (esim. Hotjar)
Asiantuntijalausunnot saavutettavuudesta (WCAG). Asiakaskyselyt

2.

Me valitsemme satojen henkilöiden tietokannastamme oikeaan kohderyhmään kuuluvat testaajat sekä suunnittelemme ja toteutamme ohjatun testaustilanteen jokaisen testaajan kanssa henkilökohtaisesti.

Valmiin testaajatietokannan ja ketterän prosessimme ansiosta voimme toteuttaa palvelunne käyttäjätestauksen nopeimmillaan jopa 2 viikossa.

3.

Analysoimme ja raportoimme testin tulokset teille asiantuntijalausuntojen kera.

Toteuttamalla käyttäjätestaus oikeiden ihmisten, eli palvelun potentiaalisten käyttäjien, avulla voidaan jo suunnittelu- ja kehitysvaiheessa varmistua palvelun käyttäjäystävällisyydestä. Lisäksi ongelmien ja puutteiden korjaaminen mahdollisimman aikaisessa vaiheessa säästää sekä aikaa että rahaa.

Miksi jättää testaus Agendalle?

Käyttäjätestauksen järjestäminen omin voimin voi olla aikaa ja resursseja vievää puuhaa. Pitää löytää oikeat henkilöt testaajiksi, suunnitella oikeanlainen testi, järjestellä testaustilanne, toteuttaa testit ja vielä analysoida saadut tulokset. Kun taas Agendan kanssa palvelunne testauttaminen on:

Helppoa
Ei aikaa vieviä rekryjä, haastatteluja tai analysointia vaan voitte keskittyä omaan ydinosaamiseenne sillä aikaa kun me hoidamme kaiken testaamiseen liittyen.

Nopeaa
Ketterän testausprosessin ja testaajatietokantamme ansiosta voimme toteuttaa käyttäjätestauksen jopa 2 viikossa.

Miten liikkeelle?

Soita meille tai jätä viesti alla olevalla lomakkeella. Olemme sinuun yhteydessä arkisin 24h sisällä. Jos sinulla ei ole valmista tarjouspyyntöä, keskustelemme tarpeistanne mielellämme. Katsotaan miten voimme olla avuksi!