Huolenpito

Uuden palvelun julkaisu on vasta alkua. Huolehdimme asiakkaidemme digitaalisten palveluiden koko elinkaaren huolenpitopalvelullamme. Toteutamme myös Amazon Web Services -migraatioita ja ylläpitoa.

 

Amazon Web Services

Toteutamme palveluiden siirron ja käyttöönoton Amazon Web Services (aws) -pilviympäristössä, joka tarjoaa ennennäkemättömän vahvan ja joustavan palvelinresurssin. Tarjoamme aws-asiakkaillemme myös kattavan huolenpitopalvelun.

Huolenpito ja tuki

Asiakkaamme tietää aina kenen puoleen kääntyä ongelmatilanteessa. Varmistaaksemme asiakkaidemme mielenrauhan ja heidän verkkopalveluidensa toimintavarmuuden tarjoamme kattavaa huolenpitopalvelua, joka sisältää palvelun seurannan, sovellusylläpidon ja ongelmanratkaisun.

Verkkoanalytiikka

Hyödynnämme luontevasti verkkoanalytiikasta saatavaa dataa osana suunnittelutyötämme. Toteutamme myös asiakkaillemme analytiikkatyökalujen käyttöönottoa. Tarjoamme palveluna käyttäjädatan syventävää tulkintaa ja siitä johdettuja toimenpide-ehdotuksia.

Lue lisää: Agenda Insights

 

Asiantuntijalausunnot ja konsultointi

Osana laajempia kokonaisuuksia järjestämme erilaisia osallistavia työpajoja, asiakaskyselyitä ja käyttäjätutkimuksia. Asiantuntijamme voivat myös laatia olemassaolevasta palvelusta asiantuntijalausunnon, jossa käytettävyyden pullonkaulat ja kipupisteet tunnistetaan.

Lue lisää: Agenda tarkastaa verkkopalvelusi käytettävyyden

Case: HelsinkiRekry

 

Miten liikkeelle?

Ota meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella, ja kerro lyhyesti asiasi. Olemme sinuun yhteydessä tyypillisesti 24h sisällä toimistoaikoina.