Suomen käyttäjälähtöisin digitoimisto

Agenda Helsinki on käyttäjälähtöinen digitaalinen suunnittelutoimisto. Tiimimme koostuu muotoilijoista ja insinööreistä. Olemme 100% työntekijöidemme omistama.

Käyttäjälähtöisyys

Tavoitteenamme on olla Suomen käyttäjälähtöisin digitoimisto. Kaikessa työssämme lähdemme liikkeelle käyttäjistä. Uskomme, että muotoiluun panostaminen kannattaa ja tuottaa mitattavia tuloksia myös taloudellisesti. Parhaat tulokset syntyvät, kun design ja teknologia muodostavat saumattoman kokonaisuuden.

Katso palvelumme

Design. Koodi. Huolenpito.

Tärkeimmät palvelumme ovat design, koodi ja huolenpito. Käytännössä ne tarkoittavat mm. verkkosivujen ja digitaalisten palveluiden suunnittelua, toteutusta ja huolenpitoa, sekä mm. käyttöliittymäsuunnittelua ja käytettävyystestausta. Työskentelemme ketterästi niin suunnittelussa kuin kehityksessäkin. Tiimimme koostuu muotoilijoista ja insinööreistä, ja varmistamme että asiakkaamme voi asioida suoraan oikean asiantuntijan kanssa.

Katso kenelle olemme työskennelleet

Historia

Agenda Helsinki on vuonna 2014 perustettu työntekijöidensä sataprosenttisesti omistama osakeyhtiö. Yrityksen perustajat ovat muotoilijoita ja insinöörejä, joiden päämääränä on yhdistää teknologia ja muotoilu. Joitakin kuluneiden vuosien kohokohtia ovat Helsingin kaupungin verkkopalvelun redesign (kahdesti), useita pörssilistautumisia, Helsingin opetusviraston opetussuunnitelman toteuttaminen digitaalisena palveluna, sekä Seepsulan laaja digitalisointihanke.

Tiimi

Ydintiimimme koostuu muotolijoista ja insinööreistä, ja tavoittelemmekin työssämme muotoilun ja sovelluskehityksen saumatonta liittoa. Projektikohtaisen tarpeen mukaan vahvistamme tiimiämme eri alojen asiantuntijoilla, niin että projektissa on mukana juuri oikean osaamisen ammattilaisia.

Olemme muotoilijoita ja insinöörejä.

“Mitä arvostin erityisesti oli asenteenne työhön. Ylititte odotukset.“

Nina Härkönen

Chief of Marketing, Asiakastieto

Kristjan Laansalu

Toimitusjohtaja

+358 20 730 2880[email protected]

Maria Rautio

[email protected]

Julia Sand

[email protected]

Katso rekry-sivumme:

agendahelsinki.fi/rekry/

Joona Mäkinen

[email protected]

Sandra Snellman

[email protected]

Joni Virtanen

[email protected]

Aleksi Taivalantti

[email protected]

Sinä?

Lähetä avoin hakemus

[email protected]