Digitaaliset palvelut nopeasti ideasta prototyypiksi

Onko sinulla idea, konsepti tai suunnitelma digitaalisesta palvelusta, jonka haluaisit viedä pitemmälle? Agendan asiantuntijat vievät suunnitelmasi ketterästi konkretiaan.

 

Ensiluokkainen design tuottaa tuloksia

Muotoiluun kannattaa panostaa. Numerot näkyvät sen ymmärtävissä yrityksissä, oli kyse sitten globaaleista jäteistä tai start-upeista. Agendan tiimi koostuu sekä digitaalisten käyttökokemusten että brändien huippuosaajista.

1

Palvelukonsepti

Idean ja palvelukonseptin ero on konkreettisuus: määrittelemme palvelulupauksen, käyttäjät, sidosryhmät ja ne olosuhteet, joissa palvelu toteutuu. Piirrämme auki palvelun kokonaiskuvan. Autamme asiakasta ymmärtämään mitä palvelun tuottaminen vaatii, ja mitkä ovat sen erityiset haasteet ja mahdollisuudet.

2

Käyttöliittymäsuunnittelu

Hyvä käyttökokemus ei synny sattumalta. Kosketuspinnat käyttäjään on helppo mokata. Me suunnittelemme asiakkaan puolesta loistavan käyttökokemuksen rautalangoista valmiiseen interaktiivisen ja visuaaliseen malliin. Elementit määritellään ja kootaan niin, että ne ovat valmiina tuotantoon.

3

Brändi

Loistavinkaan digitaalinen palvelu ei tuota arvoa, ellei se tule löydetyksi. Vahva brändi ja visuaalinen ilme auttavat erottumaan, jäämään mieleen ja vahvistavat lupausta loistavasta palvelusta. Olemme visuaalisen brändäämisen huippuosaajia.

4

Prototyyppi

Mikään ei vakuuta niin hyvin kuin jokin mikä on konkreettista ja käsin kosketeltavaa. Prototyyppi palvelusta vakuuttaa sijoittajat ja antaa tilaisuuden saada oikeaa käyttäjädataa. Toteutamme prototyyppejä eri laajuuksilla, kevyistä mock-upeista toimintavalmiisiin front-end html-malleihin.

Ilmainen konsultointi

Tilaa asiantuntijaltamme ilmainen konsultointi siitä, mitkä seuraavat askeleet auttaisivat teitä eniten.