Design

Tarjoamme laadukasta, aikaa kestävää ja ennen kaikkea käyttäjälähtöistä muotoiluosaamista, joka kattaa laajan perspektiivin palvelumuotoilun, kompleksiset brändäyskysymykset ja käyttöliittymäsuunnittelun yksityiskohdat.

 

Käytettävyyden arviointi, käyttäjäkyselyt ja haastattelut

Onnistuneiden digitaalisten palveluiden lähtökohta on aito käyttäjien tarpeiden ymmärtäminen. Työkaluihimme kuuluvat haastattelut, workshopit ja verkkokyselyt. Tarjoamme myös asiantuntija-arvioita ja lausuntoja.

Case: HelsinkiRekry

 

Visuaalinen suunnittelu

Palvelemme asiakkaitamme laajoilla visuaalisen ja graafisen suunnittelun palveluilla, kuten toteuttamalla infografiikkaa, kuvituksia, julkaisuja ja markkinointimateriaaleja.

Case: DNA Business

Brändäys

Olemme olleet luomassa ja uudistamassa useita brändejä ja visuaalisia identiteettejä, sekä yrityksille että brändinä itsenäisille digitaalisille palveluille. Autamme asiakasta määrittelemään selvät brändiviestit ja luomaan niitä viestivän visuaalisen kielen ja kuvaston. 

Case: Carrot

Case: Vaana

 

Käyttöliittymäsuunnittelu
Prototyypit

Muotoiluun ja käyttökokemukseen kannattaa panostaa, oli kyse sitten globaalista jätistä tai start-upista. Monet julkaistujen palveluiden muutostarpeista voitaisiin torpata jo varhaisessa vaiheessa ketterän muotoilun ja prototypoinnin avulla, esimerkeiksi design sprinttien kautta.

Case: Hel.fi

Miten liikkeelle?

Ota meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella, ja kerro lyhyesti asiasi. Olemme sinuun yhteydessä tyypillisesti 24h sisällä toimistoaikoina.